Omeleta s hubami

Rýchla raňajková omeleta s hubami, ktorú máte hotovú do 15 minút.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

8 vajec
8 lyžíc mlieka
40 g masla
400 g čerstvých húb
30 g masla na dusenie húb
3 lyžice postrúhaného syra (ementál, eidam, gouda)
rajčiaky
kyslá uhorka a pod
na ozdobenie

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

  1. Huby umyjeme, očistíme od šupky, pokrájame na plátky a udusíme na masle.

  2. Na panvicu dáme maslo, rovnomerne naň poukladáme udusené huby, zalejeme ich vajcami rozhabarkovanými s mliekom a so soľou a z jednej strany upečieme.

  3. Omeletu vyklopíme na misu alebo tanier, posypeme postrúhaným syrom a ozdobíme rajčiakom alebo kyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka Hašé 2.

Náročnosť

Zeleninová sadlina

Náročnosť

České dolky

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Zelerové lievance

Náročnosť