Orechové tyčinky 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Zomleté orechy, cukor a bielo k spracujeme na cesto, ktoré na lopári posypanom práškovým cukrom rozvaľkáme na hrúbku asi 1 cm a potrieme polevou. Pokrájame na rovnaké tyčinky široké asi 1 ½ cm a dlhé 6-7 cm, uložíme na vymastený plech a v mierne teplej rúre upečieme.
Poleva: Cukor vymiešame s bielkom do spenenia.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vianočné bonbóny

Náročnosť

Dusené hovädzie líčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šunkové závitky

Náročnosť