Trená bábovka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo miešame s práškovým cukrom až do spenenia. Potom postupne pridávame žĺtky. Do vymiešanej zmesi pridáme mlieko, múku s práškom do pečiva, postrúhanú citrónovú kôru, sneh a hrozienka. Cesto dobre premiešame, vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy a v stredne teplej rúre pečieme asi 30-40 minút. Upečenú bábovku vyklopíme a posypeme cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusená roštenka

Náročnosť

Citrónový krém

Náročnosť

Lekvárové pirohy s makom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút