Pečené bravčové kolienko

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kolienko očistíme, umyjeme a dáme na pekáč. Potom ho osolíme, posypeme rascou, podlejeme vriacou vodou, pridáme olúpanú cibuľu a pomaly pečieme. Podľa potreby podlievame vodou. Keď je už kolienko polomäkké, pečieme pri vyššej teplote za občasného polievania vlastnou šťavou. Mäkké kolienko vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou a varíme. Varíme tak dlho, až sa šťava oddeľuje od tuku. Upečené kolienko vykostíme, pokrájame na porcie a polejeme šťavou. Podávame s knedľou a dusenou kapustou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechové zákusky

Náročnosť

Kakaový holanďan

Náročnosť

Gazdovský bravčový lalok

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút