Pečené jablká

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

4 veľké jablká
2 veľké lyžice hrozienok
2 veľké lyžice mandlí
1 veľká lyžica medu
20 g masla
1 dl bieleho vína

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Jablká umyjeme, vylúpeme jaderník. Poukladáme ich do plytkej ohňovzdornej nádoby. Hrozienka v nádobe premiešame s mandľami a medom a touto plnkou naplníme pripravené jablká. Obložíme ich kúskami masla a pokropíme bielym vínom. Nádobu uložíme do rúry a pečieme asi 35 minút. Pečené jablká môžeme podávať teplé, ale aj studené.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Škvarkové pagáčiky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Bedla na rasci

Náročnosť

„Bohémky“

Náročnosť

Baklažánová kaša

Náročnosť