Pikantné bravčové rezne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

600 g bravčového stehna
soľ
mleté čierne korenie
80 g šunky
40 g chrenu
20 g mandlí
20 g hrozienok
120 g masti
200 g sterilizovaného leča
20 g feferónov

Postup receptu

Z bravčového stehna nakrájame 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme. Potom na každý rezeň dáme plátok šunky, postrúhaný chren, posekané mandle a hrozienka. Naplnený rezeň prehneme a sklepeme do seba. Na rozpálený tuk vložíme pripravený rezeň a opekáme po oboch stranách. Hotový rezeň z tuku vyberieme, pridáme lečo s pokrájanými feferónmi a prehrejeme. Na teplý tanier dáme rezeň so zohriatou zmesou. Ako prílohu podávame opekané alebo vyprážané zemiaky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené orechy

Náročnosť

Krokety z hydiny

Náročnosť

Savarinov nákyp

Náročnosť

Kapusta s mäsom na spôsob ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút