Pizza

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z múky, masti, soli, droždia a trochu letnej vody vypracujeme tuhšie cesto a necháme vykysnúť. Po vykysnutí ešte raz premiesime a vložíme do vymastenej formy na tortu. Cesto vytlačíme po obvode formy tak, aby vytvorilo zvýšený okraj. Potrieme olejom a kečupom, obložíme sardelovými rezmi a poukladáme olivy. Osolíme, okoreníme, posypeme tymiánom a postrúhaným syrom. Pizzu necháme ešte trochu kysnúť, znovu pokvapkáme olejom a v stredne teplej rúre asi 15 minút pečieme. Podávame ešte horúcu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sleduj nás na

Instagrame

Ak sa pochváliš niektorým z našich receptov na Instagrame, nezabudni otagovať post #ReceptyGurman