Plnené portobello hríby

Plnené portobello hríby sú skvelým predjedlom alebo snackom na grilovačky. Navyše sa dajú naplniť rôznymi plnkami, či pretvoriť na vegetariánsku verziu. Veď posúďte sami!

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

  1. Rúru si predhrejeme na 190 stupňov. Portobello hríby ošúpeme, zbavíme stopky a vydlabeme. Povrch potrieme olivovým olejom. Anglickú (alebo inú) slaninu si nakrájame na drobné kúsky a osmažíme na panvici.

  2. V miske zmiešame nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, paradajky, krémový syr, 100 g nastrúhaného cheddaru, osmaženú slaninu a touto zmesou naplníme hríby. Posypeme zvyšným syrom a pečieme približne 20 minút. Podávame so šalátom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Koláč

Malinová bublanina s dotykom vanilky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tradičné bryndzové pirohy

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
kôpor
omáčky

Kôprová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
pečivo

Raňajkové bagle

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
grécka kuchyňa

Kurací gyros s domácim pita chlebom

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
Nátierky

Tofu nátierka s mrkvou a provensálskou hľuzovkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút