Plnené portobello hríby

Plnené portobello hríby sú skvelým predjedlom alebo snackom na grilovačky. Navyše sa dajú naplniť rôznymi plnkami, či pretvoriť na vegetariánsku verziu. Veď posúďte sami!

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.58
229 Receptov

Postup receptu

  1. Rúru si predhrejeme na 190 stupňov. Portobello hríby ošúpeme, zbavíme stopky a vydlabeme. Povrch potrieme olivovým olejom. Anglickú (alebo inú) slaninu si nakrájame na drobné kúsky a osmažíme na panvici.

  2. V miske zmiešame nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, paradajky, krémový syr, 100 g nastrúhaného cheddaru, osmaženú slaninu a touto zmesou naplníme hríby. Posypeme zvyšným syrom a pečieme približne 20 minút. Podávame so šalátom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kura na pive

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
pečivo
Dezerty pečivo

Kardamónové uzlíky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
polievky

Ramen z vifonu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Slivkové gule

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Caprese sendvič

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bravčová panenka s gorgonzolovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút