Plnené portobello hríby

Plnené portobello hríby sú skvelým predjedlom alebo snackom na grilovačky. Navyše sa dajú naplniť rôznymi plnkami, či pretvoriť na vegetariánsku verziu. Veď posúďte sami!
Plnené portobello hríby sú skvelým predjedlom alebo snackom na grilovačky. Navyše sa dajú naplniť rôznymi plnkami, či pretvoriť na vegetariánsku verziu. Veď posúďte sami!
Rúru si predhrejeme na 190 stupňov. Portobello hríby ošúpeme, zbavíme stopky a vydlabeme. Povrch potrieme olivovým olejom. Anglickú (alebo inú) slaninu si nakrájame na drobné kúsky a osmažíme na panvici.
V miske zmiešame nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, paradajky, krémový syr, 100 g nastrúhaného cheddaru, osmaženú slaninu a touto zmesou naplníme hríby. Posypeme zvyšným syrom a pečieme približne 20 minút. Podávame so šalátom. Prajeme Vám dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ