Zemiaky plnené mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Zemiaky očistíme, rozrežeme na dve časti a vydlabeme. Vydlabanú časť posekáme, zmiešame s mäsom, soľou, cibuľou, korením, vegetou, žĺtkami a mliekom. Pridáme posekanú petržlenovú vňať.

  2. Smotanu zmiešame spolu s vajcami a syrom, pridáme soľ, korenie a vymiešame do hladka. Zemiaky osušíme, naukladáme ich vedľa seba na pekáč, naplníme plnkou, podlejeme vývarom, na vrch nalejeme plnku zo syru a pečieme 45 minút. Vyberieme a podávame so šalátom a s dresingom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená