Polievka Hašé 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do osolenej vody dáme variť mäso, pridáme očistenú mrkvu. Mäkké mäso vyberieme, zomelieme a mrkvu pokrájame na malé kocky. Z múky a masla si pripravíme svetlú zápražku, do ktorej pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme vlažným vývarom z mäsa a prelisujeme. Zriedenú cibuľovú zápražku vlejeme do vriaceho vývaru z mäsa. Dobre povaríme a nakoniec pridáme uvarené a zomleté mäso, pokrájanú mrkvu a sterilizovaný hrášok. Dochutíme soľou mletým čiernym korením a zjemníme žĺtkom rozšľahaným v mlieku. Do hotovej polievky pridáme posekanú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Virgin Hugo

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ryžový konopný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
20 hodín

Margot muffiny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jarná misa 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút