Hašé

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Do osolenej vody dáme variť mäso, pridáme očistenú mrkvu. Mäkké mäso vyberieme, zomelieme a mrkvu pokrájame na malé kocky.

  2. Z múky a masla si pripravíme svetlú zápražku, do ktorej pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme vlažným vývarom z mäsa a prelisujeme.

  3. Zriedenú cibuľovú zápražku vlejeme do vriaceho vývaru z mäsa. Dobre povaríme a nakoniec pridáme uvarené a zomleté mäso, pokrájanú mrkvu a sterilizovaný hrášok. Dochutíme soľou mletým čiernym korením a zjemníme žĺtkom rozšľahaným v mlieku. Do hotovej polievky pridáme posekanú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 10, 2022 / 13:54

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ríbezľový kompót

Náročnosť

Zapekané zemiaky so šunkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bryndzové pirohy s pažítkou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút