Rybacie karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Vykostené rybacie filé zomelieme s cibuľou, posolíme, pridáme vajce, múku a podľa potreby strúhanku. Všetko dobre premiešame a na lopári vysypanom strúhankou formujeme karbonátky, ktoré vyprážame v masti. Podávame so zemiakovou kašou a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 25, 2022 / 09:28

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bratislavské rožky

Náročnosť

Omeleta s pórom

Náročnosť