Svieži cviklový šalát s rascou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

  1. Uvarenú ošúpanú cviklu postrúhame na rezance, posypeme zomletou rascou, pridáme nadrobno nastrúhanú mrkvu a zalejeme nálevom pripraveným z vody, zo soli, z cukru a citrónovej šťavy.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzie hašé

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Drobenka – rýchly koláč

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnené pomaranče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Liptovská kurka

Náročnosť

Polievka z kvasníc

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút