Rezancový tvarohový nákyp

Rezance zavaríme do osolenej vody uvaríme do mäkka. Uvarené scedíme, prepláchneme studenou vodou, necháme odtiecť a pomastíme štvrťkou masla. Pekáč vymastíme druhou štvrťkou masla a posypeme preosiatou strúhankou. Pripravíme tvarohovú plnku (všetky prísady uvedené na prípravu plnky dobre vymiešame). Plnku rozdelíme na dva rovnaké diely a rezance na tri diely. Jeden diel rezancov dáme na dno pekáča a potrieme tvarohom, potom naň dáme druhý diel rezancou a tiež ho potrieme tvarohom. Napokon na vrch dáme tretí diel rezancov, urovnáme, pokvapkáme zbytkom rozpusteného masla a pečieme do ružova. Upečený v pekáči pokrájame na rovnaké diely, lopatkou ich vyberáme na tanier a posýpame práškovým cukrom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ