Roštenka kastrólová

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na roštenky, ktoré naklepeme a okrajové blany narežeme. Potom roštenky osolíme, okoreníme a opečieme prudko po oboch stranách na 1/3 rozohriatej masti. Cibuľu očistíme, nadrobno pokrájame a upražíme do zlatista na zvyšnej masti. Pridáme k nej mletú papriku, rascu a hneď zalejeme horúcou vodou. Do tohto základu vložíme opečené roštenky, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme očistené, na kocky pokrájané zemiaky, dolejeme horúcu vodu a spolu dodusíme do mäkka. Nakoniec pokrm dochutíme troškou majoránky pridáme lečo a dosolíme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená