Zemiakové šúľance na slaný spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Zemiaky uvaríme na mäkko v osolenej vode, ošúpeme, pretlačíme a zmiešame s múkou, vajcom a soľou. Na pomúčenom lopári formujeme šúľance dlhé asi 5 cm a hrubé 1 cm, ktoré uvaríme v osolenej vode, ocedíme a pomastíme. Podávame k mäsu so šťavou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Poľské zrazy

Náročnosť

Pečený moriak

Náročnosť

Pikantný šalát

Náročnosť

Karamelový krém 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Zemiaková kaša s kyslou kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút