Roštenka na horčici

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso v celku umyjeme, osušíme utierkou a pokrájame na štyri roštenky, ktoré zbavíme lojových okrajov a mierne naklepeme. Okraje rošteniek nakrojíme, aby sa pri grilovaní neskrútili. Naklepané posolíme, okoreníme, potrieme rozpusteným maslom a horčicou a necháme asi hodinu stáť. Potom mäso položíme na gril a grilujeme z každej strany. Podávame s dusenou ryžou a šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ražniči z kapra

Náročnosť

Zázvorníky

Náročnosť

Srnčí chrbát 1.

Náročnosť

Vanilkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vajce na strateno

Náročnosť