Rascová polievka so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Na rozpálenom oleji opražíme pokrájanú koreňovú zeleninu a rascu, zalejeme horúcou osolenou vodou, trocha povaríme a nakoniec zahustíme červenou zápražkou pripravenou z nasucho opraženej múky a masla. Dobre povarenú polievku okoreníme mletým čiernym korením, zavaríme do nej trené halušky a pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Talianske teľacie ragú

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
rezance s tvarohom
rezance sladké jedlo

Rezance s tvarohom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút