Rybacie karbonátky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g rybacieho filé
30 g masti
40 g cibule
2 žemle
2 vajcia
soľ
čierne mleté korenie
na špic noža strúhaného muškátového orieška
zelený petržlen
strúhanka
olej na vyprážanie

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

V kastróliku na masti zapeníme postrúhanú cibuľu, pridáme na menšie kúsky pokrájanú rybu, soľ, prikryjeme a udusíme do mäkka. Potom pridáme vo vode namočené, vytlačené žemle, vajcia, korenie, muškátový oriešok, posekaný zelený petržlen a všetko spolu dobre premiešame. Masu rozdelíme na osem rovnakých kúskov, sformujeme na doske posypanej strúhankou na karbonátky a vyprážame ich na horúcom oleji z oboch strán do ružova. Pred podaním možno karbonátky pokvapkať citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustový prívarok

Náročnosť

Teľacie Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Tvarohovy krem s kiwi

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Viedenské roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kapor na rasci

Náročnosť