Šampiňónová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené šampiňóny pokrájame na tenšie plátky. Na masle speníme lyžicu zelenej petržlenovej vňate posekanej nadrobno, trocha potlčenej rasce a muškátového kvetu, pridáme pokrájané šampiňóny a pražíme asi 10 minút. Potom zasypeme múkou, za stáleho miešania opražíme, zalejeme polievkou z kostí alebo zo zeleniny a pomaly varíme asi 20 minút. Hotovú polievku ochutíme smotanou rozšľahanou so žĺtkom a posekanou pažítkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená