Slepačia polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Čistú, vypitvanú a na polovicu prekrojenú sliepku vložíme do vody a pridáme očistenú zeleninu, cibuľu a soľ. Tlakový hrniec uzavrieme a varíme 25 – 30 minút. Hrniec po uvarení polievky necháme ochladnúť. Potom otvoríme, polievku precedíme a podľa chuti zavaríme závarku. Uvarené mäso pokrájame a hodíme naspäť do polievky.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 24, 2022 / 15:09

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustnica s údeným mäsom a klobáskou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Hovädzie mäso hríby

Jazyk s hubovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút