Snehová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ku ktorému zamiešame postrúhaný syr. Žĺtky dobre rozšľaháme, osolíme, okoreníme. Na palacinkovej forme rozpálime olej, nalejeme naň ¼ rozšľahaných žĺtkov a keď začnú tuhnúť, potrieme ich bielkovým snehom so syrom. Postupne upečieme takto 4 omelety, preložíme ich na taniere a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rezne s lečom

Náročnosť

Lekvárové pirohy s makom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút