Snehová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ku ktorému zamiešame postrúhaný syr. Žĺtky dobre rozšľaháme, osolíme, okoreníme. Na palacinkovej forme rozpálime olej, nalejeme naň ¼ rozšľahaných žĺtkov a keď začnú tuhnúť, potrieme ich bielkovým snehom so syrom. Postupne upečieme takto 4 omelety, preložíme ich na taniere a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Slané perece

Náročnosť

Likér z višní

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Laskonky

Náročnosť