Tatársky biftek 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a odblanenú sviečkovicu nadrobno posekáme, posolíme, okoreníme, premiešame a sformujeme štyri bifteky, v prostriedku urobíme jamku, do ktorej vložíme surový žĺtok a trošku ho posolíme. Bifteky položíme na taniere a obložíme horčicou, sardelovou pastou, cibuľou pokrájanou na kolieska a červenou paprikou. Tatársky biftek pripravujeme len tesne pred podaním, lebo posekané mäso státím na vzduchu stráca svetlú farbu. Bifteky sa jedia surové s chlebom alebo s pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená