Tatársky biftek

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Umytú a odblanenú sviečkovicu nadrobno posekáme, posolíme, okoreníme, premiešame a sformujeme štyri bifteky, v prostriedku urobíme jamku, do ktorej vložíme surový žĺtok a trošku ho posolíme. Bifteky položíme na taniere a obložíme horčicou,  cibuľou pokrájanou na kocky a červenou paprikou. Tatársky biftek pripravujeme len tesne pred podaním, lebo posekané mäso státím na vzduchu stráca svetlú farbu. Bifteky sa jedia surové s topinkami.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 24, 2022 / 16:49

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Egrešový sterilizovaný kompót

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jablkový chlebíček

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút