Teľacie ragú 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté a na kocky pokrájané mäso nasucho opražíme, pridáme na kocky pokrájanú zeleninu a hrášok, osolíme, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Potom zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a nakoniec pridáme čerstvé maslo a posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážané kozľa

Náročnosť

Trená bábovka 2.

Náročnosť

Bryndzová nátierka s ančovičkami a kaparami

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Telacie mäso s cestovinami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút