Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

2 Liptov parenice údené alebo neúdené
20 g Liptov Masla
1 šalotka
1 strúčik cesnaku
2 šalátové uhorky
120 g kuracích pŕs pokrájaných veľmi nadrobno
1 ČL karí korenia
soľ a mleté čierne korenie
kúsok červenej papriky pokrájanej na kocôčky
1 PL koriandrových lístkov pokrájaných nahrubo
Uhorku pokrájame na asi 7-8 cm kúsky, vydlabeme ich čajovou lyžičkou tak, aby zostalo dno o hrúbke asi 1 cm.
Cesnak a cibuľu opečieme na panvici na Liptov Masle, okoreníme, osolíme, pridáme kuracie mäso, karí a opekáme za stáleho miešania asi 8-10 minút.
Necháme vychladnúť a premiešame s koriandrovými lístkami. Do vydlabanej uhorky vložíme kúsok parenice, aby pokryla vnútro priemeru uhorky a plníme zmesou s kuracím mäsom. Posypeme paprikou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ