Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

2 Liptov parenice údené alebo neúdené
20 g Liptov Masla
1 šalotka
1 strúčik cesnaku
2 šalátové uhorky
120 g kuracích pŕs pokrájaných veľmi nadrobno
1 ČL karí korenia
soľ a mleté čierne korenie
kúsok červenej papriky pokrájanej na kocôčky
1 PL koriandrových lístkov pokrájaných nahrubo

Postup receptu

Uhorku pokrájame na asi 7-8 cm kúsky, vydlabeme ich čajovou lyžičkou tak, aby zostalo dno o hrúbke asi 1 cm.
Cesnak a cibuľu opečieme na panvici na Liptov Masle, okoreníme, osolíme, pridáme kuracie mäso, karí a opekáme za stáleho miešania asi 8-10 minút.
Necháme vychladnúť a premiešame s koriandrovými lístkami. Do vydlabanej uhorky vložíme kúsok parenice, aby pokryla vnútro priemeru uhorky a plníme zmesou s kuracím mäsom. Posypeme paprikou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové šúľance s makom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hovädzie ľadvinky s cibuľovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rybacia nátierka

Náročnosť

Pečeň na rošte

Náročnosť