Vajcia pečené na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Ohňovzdornú misu dobre vymastíme maslom, na dno nalejeme smotanu, do nej opatrne rozbijeme vajíčka tak, aby ostali celé, posypeme posekaným údeným mäsom (alebo údeninou) a strúhankou, pokvapkáme trochu rozpusteným maslom, osolíme a v stredne vyhriatej rúre pečieme asi 15 minút. Podávame so zemiakmi s opraženou cibuľkou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Palacinky s lekvárom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hrachová polievka

Náročnosť

Tekvicovka podľa Fryca

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina