Vajcia pečené na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Ohňovzdornú misu dobre vymastíme maslom, na dno nalejeme smotanu, do nej opatrne rozbijeme vajíčka tak, aby ostali celé, posypeme posekaným údeným mäsom (alebo údeninou) a strúhankou, pokvapkáme trochu rozpusteným maslom, osolíme a v stredne vyhriatej rúre pečieme asi 15 minút. Podávame so zemiakmi s opraženou cibuľkou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zajac na divo

Náročnosť

Kávový krém

Náročnosť

Salámové rizoto

Náročnosť

Kuracie prsia s broskyňou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vajcia so smotanou

Náročnosť