Vianočný majonézový šalát

Aká by to bola štedrá večera bez majonézového šalátu?

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.57
229 Receptov

Postup receptu

  1. Zemiaky si uvaríme v šupke a necháme vychladiť. Ošúpeme a pretlačíme cez krájač na varené zemiaky.

  2. Cibuľu aj 3 stredne veľké kyslé uhorky nakrájame nadrobno, pridáme k zemiakom a premiešame.

  3. V miske rozmiešame kyslú smotanu spolu s majonézou, šťavou z kyslých uhoriek (cca 100 ml), soľou, cukrom a čiernym korením. Zmes prelejeme do zemiakov, premiešame a necháme odstáť v chlade. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

sekaná
mleté mäso

Mäsová sekaná

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
paella
dary mora španielska kuchyňa

Paella

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Dezerty

Čučoriedková torta s mascaropone

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Cesnakovo-syrové kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tradičné bryndzové pirohy

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina