Vyprážaný kapor 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zabitého kapra očistíme, hlavu odrežeme, vnútornosti vypitveme. Kapra oplácheme, čistou utierkou osušíme, pokrájame na kúsky, posolíme a necháme asi 15 minút stáť. Potom rybu obalíme múkou, vajcom rozšľahaným v mlieku a strúhankou a vyprážame. Podávame so zemiakovým alebo s majonézovým šalátom a s mesiačikom citróna.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ruské vajcia

Náročnosť

Plnené zemiaky 2.

Náročnosť

Viedenské teľacie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút