Zapečený pór

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené a umyté biele časti póru uvaríme takmer do mäkka v osolenej vriacej vode, vyberieme, necháme odkvapkať od prebytočnej vody, pokrájame na kolieska a poukladáme do maslom vymazanej ohňovzdornej misy. Z masla a múky pripravíme zápražku, ktorú zriedime soľou a korením. Zriedenú zápražku nalejeme na pór, povrch posypeme postrúhaným syrom a zapečieme v horúcej rúre. Servírujeme ako predjedlo alebo večeru s čerstvým zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maďarský guláš 2.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karamelové mlieko

Náročnosť

Pomarančový koláč s mandľami

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút