Zapečený pór

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené a umyté biele časti póru uvaríme takmer do mäkka v osolenej vriacej vode, vyberieme, necháme odkvapkať od prebytočnej vody, pokrájame na kolieska a poukladáme do maslom vymazanej ohňovzdornej misy. Z masla a múky pripravíme zápražku, ktorú zriedime soľou a korením. Zriedenú zápražku nalejeme na pór, povrch posypeme postrúhaným syrom a zapečieme v horúcej rúre. Servírujeme ako predjedlo alebo večeru s čerstvým zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Nátierka z kaviáru

Náročnosť

Krevety s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Úsporná torta

Náročnosť