Cestoviny s omáčkou z mletého mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

1. Ošúpenú mrkvu pokrájame na rezance. Mleté mäso opečieme na rozpustenom masle, dvoma vidličkami ho roztrháme nadrobno. Pridáme mrkvu a udusíme.

2. Zalejeme hubovým nálevom, ochutíme tymianom, osolíme a okoreníme. Prikryté dusíme.

3. Očistený pór nakrájame na kolieska, opláchneme vodou a necháme odkvapkať. S hubami pridáme k mäsu a 10 minút podusíme.

4. 2,5 l vody ochutíme 2 lyžicami soli a olejom, nasypeme cestoviny, po chvíľke ich uvoľníme odo dna, uvaríme, zlejeme a necháme odkvapkať.

5. Čerstvé alebo zavárané paradajky pokrájame, pridáme do omáčky, znova prevaríme, dochutíme a nalejeme na cestoviny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchla zemiaková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rumová poleva

Náročnosť

Pomarančový údiv

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Kapustnica

Náročnosť

Vanilková torta

Náročnosť