Zemiaková omáčka

Zemiaky si ošúpeme, umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky.
V hrnci zohrejeme 5 ml oleja, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, opražíme do sklovita, pridáme 1 pl hladkej múky a spravíme zásmažku.
Pridáme zemiaky, zalejeme vodou po povrch. Pridáme všetky koreniny, soľ a necháme variť. Keď máme zemiaky mäkké, prilejeme zásmažku.
zo zemiakvo si odlejeme približne 1 naberačku vody, a v nej rozmiešame kyslú smotanu (tento krok je potrebné spraviť kvôli tomu, aby sa nám smotana nezrazila). Vlejeme naspäť do omáčky, premiešame a odstavíme.
Máme hotovo. Podávame s knedľou, mäsovou sekanou či vajíčkom na tvrdo. Prajeme Vám dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ