Detviansky guláš z baranieho mäsa
Na horúcom guláši z baranieho mäsa s krajcom čerstvého chlebíka si pochutí naozaj každý.
Na horúcom guláši z baranieho mäsa s krajcom čerstvého chlebíka si pochutí naozaj každý.
500 g baranieho mäsa z pliecka
80 g masti
300 g cibule
3 strúčiky cesnaku
soľ
2 lyžičky červenej papriky
2 štipľavé papriky
2 lyžice kečupu
250 g v šupe uvarených ošúpaných zemiakov
Dobre umyté mäso pokrájame na hrubšie rezance. Na rozpustenej masti speníme posekanú cibuľu pridáme so soľou rozotretý cesnak, červenú papriku, pokrájanú štipľavú papriku, mäso, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, primiešame kečup a na kocky pokrájané zemiaky. Všetko dobre zamiešame a podávame horúce.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Zanechať komentár