Detviansky guláš z baranieho mäsa

Na horúcom guláši z baranieho mäsa s krajcom čerstvého chlebíka si pochutí naozaj každý.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

500 g baranieho mäsa z pliecka
80 g masti
300 g cibule
3 strúčiky cesnaku
soľ
2 lyžičky červenej papriky
2 štipľavé papriky
2 lyžice kečupu
250 g v šupe uvarených ošúpaných zemiakov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Dobre umyté mäso pokrájame na hrubšie rezance. Na rozpustenej masti speníme posekanú cibuľu pridáme so soľou rozotretý cesnak, červenú papriku, pokrájanú štipľavú papriku, mäso, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, primiešame kečup a na kocky pokrájané zemiaky. Všetko dobre zamiešame a podávame horúce.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená