Domáca tatárska omáčka

Mnohí ju máme v chladničke a pravidelne ju nakupujeme, pritom je veľmi jednoduché si ju pripraviť doma – tatárska omáčka. Navyše je to perfektný spôsob ako využiť žĺtky, ktoré sem-tam ostanú z pečenia a nevieme čo s nimi. Tatárska omáčka je tvorená majonézou, práve tá obsahuje žĺtky, olej a môže v nej byť aj horčica. Ďalej vám už treba len kyslé uhorky, šalotku a trošku petržlenovej vňate. Poďte si ju s nami pripraviť!

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Paradajková polievka
fit recept polievka Vegetariánske jedlo

Paradajková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu
červená kapusta kačacie mäso obed

Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Hráškový krém s kokosovým mliekom
polievka vegan zdravé jedlo

Hráškový krém s kokosovým mliekom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Hrnčeková bublanina s ovocím
bublanina marhule ovocný koláč

Hrnčeková bublanina s ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Kuracie rizoto s hráškom a hubami
hríby obed zdravé jedlo

Kuracie rizoto s hráškom a hubami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Kokosová ryža so šafránom
príloha prílohy ryža

Kokosová ryža so šafránom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút