Egrešová omáčka s vanilkou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Očistený egreš udusíme na masle, poprášime múkou, podlejeme vodou a smotanou. Pridáme cukor a podľa potreby soľ. Hotovú omáčku prepasírujeme cez sito.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 10, 2022 / 11:42

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchly koláč s džemom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zámocký paprikáš

Náročnosť
halušky príloha

Halušky s maslom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Slovenská pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny