Gazpacho – španielska polievka bez varenia

Gazpacho je typický španielsky pokrm, podávaný za studena. Základ tvoria paradajky a zvyšná zelenina, bylinky, kus chleba a olivový olej – nič viac. Najlepšie však chutí po odstátí, keď sa všetky jej chute poriadne premiešajú.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.4
225 Receptov

Gurmán recepty

Viac od autora

Anglická klasika – fish&chips

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
šalát

Kuskusový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kanapky s lososovou penou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Syrový dip

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Rýchly slivkový koláč s mrveničkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Budha miska

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút