Hovädzie srdce na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umyté srdce prešpikované slaninou, posolíme, okoreníme, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Mäkké srdce vyberieme a šťavu zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou a dobre povaríme. Udusené srdce pokrájame na plátky a vložíme do precedenej šťavy. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľacie Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina