Koložvárska kapusta z plechu

Rozlúčka so zimou a obdobím kvasenej kyslej kapusty v podobe jedla s názvom koložvárska kapusta. Spojenie zapekanej kyslej kapusty, ryže, mletého mäsa, klobásy a kyslej smotany má svoj pôvod v rumunskom meste Kluž. Ide o trošku zdĺhavejší recept, ale zato veľmi jednoduchý. Výsledok rozhodne stojí za to, vyskúšajte!

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Sacherová torta
čokoláda sacherová torta torta

Sacherová torta

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny
Čokoládová roláda s jahodami
čokoláda Dezerty jahody

Čokoládová roláda s jahodami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Zapečené kuracie prsia s ananásom
kuracie mäso obed zdravé

Zapečené kuracie prsia s ananásom

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Mäsové guľky
mleté mäso obed

Mäsové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Kurací paprikáš zo stehien
kuracie mäso obed omáčka

Kurací paprikáš zo stehien

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Syrová omáčka
omáčka syr

Syrová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút