Koložvárska kapusta z plechu

Rozlúčka so zimou a obdobím kvasenej kyslej kapusty v podobe jedla s názvom koložvárska kapusta. Spojenie zapekanej kyslej kapusty, ryže, mletého mäsa, klobásy a kyslej smotany má svoj pôvod v rumunskom meste Kluž. Ide o trošku zdĺhavejší recept, ale zato veľmi jednoduchý. Výsledok rozhodne stojí za to, vyskúšajte!

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Snehová roláda
Dezerty roláda

Snehová roláda

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
Bryndzová nátierka
bryndza Nátierky šmirkas

Bryndzová nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Slané syrové slimáky
pečivo snack syrové slimáky

Slané syrové slimáky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Hŕstková polievka s krúpami
hŕstková polievka polievka zdravé jedlo

Hŕstková polievka s krúpami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Plnená paprika v paradajkovej omáčke
obed omáčka plnená paprika

Plnená paprika v paradajkovej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút
Perníkový vaječný likér - recept
likér vianoce

Perníkový vaječný likér

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút