Medovníková torta

Medovníková torta predstavuje lahodné spojenie medového cesta, orechov a sladučkého karamelu. Pôvodom pochádza z Gruzínska a poznáme ju aj pod názvom marlenka. Pripraviť si ju doma je výzva, ale výsledok vás o to viac poteší. Pracné je pečenie medových plátov, ale inak ide príprava celkom rýchlo. Chce to trochu zručnosti pri vrstvení krému a plátov, ale zvládne ju aj úplný začiatočník.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Gurmán recepty

Viac od autora

Čokoládová roláda s jahodami
čokoláda Dezerty jahody

Čokoládová roláda s jahodami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Domáce anglické slaninové rožky
anglické rožky nápad na raňajky slanina

Domáce anglické slaninové rožky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
Vegánska kapustnica
polievka vegan vegánska kapustnica

Vegánska kapustnica

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu
červená kapusta kačacie mäso obed

Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Cuketový perník
Dezerty sladké raňajky zdravé

Cuketový perník

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Ochutená kukurica s pestom
grilovanie kukurica rýchly recept

Ochutená kukurica s pestom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút