Medovníková torta

Medovníková torta predstavuje lahodné spojenie medového cesta, orechov a sladučkého karamelu. Pôvodom pochádza z Gruzínska a poznáme ju aj pod názvom marlenka. Pripraviť si ju doma je výzva, ale výsledok vás o to viac poteší. Pracné je pečenie medových plátov, ale inak ide príprava celkom rýchlo. Chce to trochu zručnosti pri vrstvení krému a plátov, ale zvládne ju aj úplný začiatočník.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Gurmán recepty

Viac od autora

Domáce zemiakové lokše
lokše zemiakové lokše zemiaky

Domáce zemiakové lokše

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Domáci tatarák
predjedlo tatarák

Domáci tatarák

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Kuracie rizoto s hráškom a hubami
hríby obed zdravé jedlo

Kuracie rizoto s hráškom a hubami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Domáce anglické slaninové rožky
anglické rožky nápad na raňajky slanina

Domáce anglické slaninové rožky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
Jednoduché americké lievance
Dezerty rýchly recept sladké jedlo

Jednoduché americké lievance

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Domáca tatárska omáčka
Majonéza omáčka tatárska omáčka

Domáca tatárska omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút