Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom je jedlo pozostavené len z pár ingrediencií, ale i tak prekvapí svojou bohatou chuťou. Pstruh je sladkovodná ryba, ktorá žije v našich končinách a jej mäso je veľmi jemné a lahodné. Keď si ho správne ochutíte a pripravíte, nebudete sa vedieť tohto pokrmu dojesť. Ryby sú veľmi prospešné, kvôli omega-3 mastným kyselinám a kvalitným bielkovinám. Môžete si ho pripraviť s obyčajným maslom a samostatne použiť bylinky alebo si pripravte za pár minút vynikajúce bylinkové maslo podľa nášho receptu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Letný grécky šalát
rýchly recept šalát zdravé

Letný grécky šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Domáce poké s lososom
losos poké zdravé jedlo

Domáce poké s lososom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Bylinkové maslo
bylinky maslo rýchly recept

Bylinkové maslo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Fazuľová polievka s údeným mäsom
obed polievka

Kyslá fazuľová polievka s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Kurací wrap s fazuľou
fit recept zdravé

Kurací wrap s fazuľou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Avokádové guacamole
avokádo vegan zdravé

Avokádové guacamole

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút