Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom je jedlo pozostavené len z pár ingrediencií, ale i tak prekvapí svojou bohatou chuťou. Pstruh je sladkovodná ryba, ktorá žije v našich končinách a jej mäso je veľmi jemné a lahodné. Keď si ho správne ochutíte a pripravíte, nebudete sa vedieť tohto pokrmu dojesť. Ryby sú veľmi prospešné, kvôli omega-3 mastným kyselinám a kvalitným bielkovinám. Môžete si ho pripraviť s obyčajným maslom a samostatne použiť bylinky alebo si pripravte za pár minút vynikajúce bylinkové maslo podľa nášho receptu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Placky z kyslej kapusty
obed vegan

Placky z kyslej kapusty

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Tekvicovo-ananásové kari
fit recept vegan Vegetariánske jedlo

Tekvicovo-ananásové kari

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Cézar šalát s dresingom
kuracie mäso rýchly recept šalát

Cézar šalát s dresingom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Kuskus s kozím syrom
fit recept Vegetariánske jedlo zdravé

Kuskus s kozím syrom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Zapekané cestoviny s lososom
fit recept losos rýchly recept zdravé jedlo

Zapekané cestoviny s lososom

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Domáca pizza
pizza talianska kuchyňa

Domáca pizza

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny