Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom je jedlo pozostavené len z pár ingrediencií, ale i tak prekvapí svojou bohatou chuťou. Pstruh je sladkovodná ryba, ktorá žije v našich končinách a jej mäso je veľmi jemné a lahodné. Keď si ho správne ochutíte a pripravíte, nebudete sa vedieť tohto pokrmu dojesť. Ryby sú veľmi prospešné, kvôli omega-3 mastným kyselinám a kvalitným bielkovinám. Môžete si ho pripraviť s obyčajným maslom a samostatne použiť bylinky alebo si pripravte za pár minút vynikajúce bylinkové maslo podľa nášho receptu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.
Čas varenia
30 min.
Celkový čas
1 hod.

Gurmán recepty

Viac od autora

Pečený pstruh s bylinkovým maslom
pstruh ryby zdravé jedlo

Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.
Zapekané cuketové lode
cuketa obed tip na obed

Zapekané cuketové lode

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod.
Cestoviny carbonara
carbonara Cestoviny talianska kuchyňa

Cestoviny carbonara

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.
Bravčová panenka s horčicovou omáčkou
bravčové mäso obed omáčka

Bravčová panenka s horčicovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod.
Viedenská knedľa
knedľa obed príloha

Viedenská knedľa

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod. 30 min.
Lusková polievka na kyslo
lusková polievka polievka tip na obed

Lusková polievka na kyslo

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.