Plnené kozľa

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Predný diel kozľaťa vykostíme, ostrým nožom urobíme z jednej strany otvor, ktorý posolíme, naplníme a zašijeme. Kozľa povrchu posolíme, dáme na pekáč s rozpáleným olejom, pridáme kosti, podlejeme malým množstvom vody a pečieme. Z upečeného mäsa odstránime niť, pokrájame ho a podávame s precedenou šťavou.
Plnka: Maslo vymiešame so soľou a žĺtkami, pridáme nadrobno pokrájané žemle navlhčené mliekom, posekanú zelenú petržlenovú vňať, korenie, podľa potreby strúhanku a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Všetko zľahka premiešame. Podávame so zemiakovou kašou alebo so zemiakmi a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krémeš trochu ináč

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Párky v zemiakovom ceste
slané snack

Párky v zemiakovom ceste

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Buchty s marhuľami

Náročnosť

Ruský biftek

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Polievka razsolnik

Náročnosť