Rezancový nákyp 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rezance uvaríme v osolenej vode, scedíme a zmiešame s maslom, ktoré sme vymiešali so žĺtkami. Zľahka primiešame tuhý sneh. Časť rezancov dáme do vymastenej nákypovej formy, potrieme lekvárom a posypeme zomletými orechmi. Potom dávame ďalšie vrstvy. Vrchnú vrstvu majú tvoriť rezance. Pokvapkáme ich maslom, zapečieme a posypeme práškovým cukrom. Podávame s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiol na masle

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút