Rezancový nákyp 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rezance uvaríme v osolenej vode, scedíme a zmiešame s maslom, ktoré sme vymiešali so žĺtkami. Zľahka primiešame tuhý sneh. Časť rezancov dáme do vymastenej nákypovej formy, potrieme lekvárom a posypeme zomletými orechmi. Potom dávame ďalšie vrstvy. Vrchnú vrstvu majú tvoriť rezance. Pokvapkáme ich maslom, zapečieme a posypeme práškovým cukrom. Podávame s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čučoriedkovo-černicová omáčka do jogurtu

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bravčové rebierko

Náročnosť

Krupicové flameri

Náročnosť

Kakaový koktail

Náročnosť

Dánska pochúťka

Náročnosť