Rezancový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Rezance uvaríme v osolenej vode, scedíme a zmiešame s 60g masla, ktoré sme vymiešali so žĺtkami. Zľahka primiešame tuhý sneh. Časť rezancov dáme do vymastenej nákypovej formy, potrieme lekvárom a posypeme zomletými orechmi. Potom dávame ďalšie vrstvy. Vrchnú vrstvu majú tvoriť rezance. Pokvapkáme ich maslom, zapečieme a posypeme práškovým cukrom. Podávame s kompótom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Piškóta s vodou

Náročnosť

Plnený medovník

Náročnosť

Zapekané broskyne

Náročnosť

Zelenina na cesnaku

Náročnosť
vianočka
kysnuté cesto sladké raňajky

Mäkučká vianočka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút