Sacherová torta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Celé vajcia šľaháme šľahačom na sneh v kotlíku nad parou, kým sa masa nezohreje, potom ju odstavíme a šľaháme do vychladnutia. Do vychladnutej zamiešame múku s kakaom a obielené postrúhané mandle. Cesto dáme do vymastenej a múkou vysypanej formy a upečieme. Vychladnuté dvakrát naplocho prekrojíme. Spodný plátok potrieme marhuľovým lekvárom, priložíme druhý plátok, ktorý potrieme ušľahanou osladenou šľahačkou a prikryjeme tretím plátkom. Vrch a boky torty potrieme šľahačkou a ozdobíme kandizovanými čerešňami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčový tokáň s Oravskou slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Chuťovky

Náročnosť

Parížsky rezeň 1.

Náročnosť