Segedínsky guláš

Keďže sezóna kvasenej kyslej kapusty stále trvá, dovolili sme si pre Vás spísať recept na obľúbený segedínsky guláš. Základ tvorí bravčové mäso, kapusta a celá omáčka je zjemnená smotanou. Výborne sa k nemu hodí parená knedľa. Radi by sme Vás inšpirovali naším ďalším receptom na prípravu famóznej viedenskej knedle.

 

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Domáci bazový sirup
baza sirup

Domáci bazový sirup

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Cookies s bielou čokoládou
čokoláda cookies Dezerty

Cookies s bielou čokoládou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Ľahký ovocný koláč s mascarpone
Dezerty ovocný koláč

Ľahký ovocný koláč s mascarpone

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Škoricové slimáky z lístkového cesta
lístkové cesto rýchly recept škorica

Škoricové slimáky z lístkového cesta

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Plnená paprika v paradajkovej omáčke
obed omáčka plnená paprika

Plnená paprika v paradajkovej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút
Zeleninové lečo s klobásou
lečo obed zeleninové lečo

Zeleninové lečo s klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút