Teriyaki kuracie kúsky

Skúste vymeniť klasické nedeľné rezne za šťavnaté teriyaki kura. Túto omáčku Môžete použiť či už samotne na zeleninu či lososa. Všade bude chutiť skvelo.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

  1. Kuracie prsia si umyjeme, osušíme, nakrájame na kúsky, dochutíme soľou a korením a osmažíme dozlatista na oleji. Odložíme bokom.

  2. Na panvici si zmiešame sójovú omáčku, pretlačený cesnak, nastrúhaný zázvor a med. Chvíľu povaríme, následne vlejeme zmes z kukuričného škrobu a vody a miešame pokiaľ nám omáčka nezhustne. Do omáčky vložíme kura a varíme pod pokrievkou približne 10 minút. Podávame s basmati ryžou posypané sezamom či jarnou cibuľkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Špenátové halušky s bryndzou a slaninkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
šalát
rýchle šalát zdravé

Citrónovo-krevetový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Trhané bravčové mäso

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
grécka kuchyňa

Kurací gyros s domácim pita chlebom

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
polievky

Ramen z vifonu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Teriyaki kuracie kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút