Teriyaki kuracie kúsky

Skúste vymeniť klasické nedeľné rezne za šťavnaté teriyaki kura. Túto omáčku Môžete použiť či už samotne na zeleninu či lososa. Všade bude chutiť skvelo.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
178 Receptov

Postup receptu

  1. Kuracie prsia si umyjeme, osušíme, nakrájame na kúsky, dochutíme soľou a korením a osmažíme dozlatista na oleji. Odložíme bokom.

  2. Na panvici si zmiešame sójovú omáčku, pretlačený cesnak, nastrúhaný zázvor a med. Chvíľu povaríme, následne vlejeme zmes z kukuričného škrobu a vody a miešame pokiaľ nám omáčka nezhustne. Do omáčky vložíme kura a varíme pod pokrievkou približne 10 minút. Podávame s basmati ryžou posypané sezamom či jarnou cibuľkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

steak

Steak z hovädzej sviečkovice

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Čínske rezance so zeleninou a Pak Choi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Polievka z pečených paradajok

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Citrónovo-makové sušienky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút
koláč
rýchly koláč

Tvarohovo-slivkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
sladko-slaný dezert

Galetka plná chutí

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút