Varené bravčové chvostíky s jablkovým chrenom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové chvostíky vložíme do vriacej vody a pomaly varíme. Asi po hodinovom varení pridáme soľ, korenie, očistenú a na menšie kúsky pokrájanú zeleninu, cesnak, cibuľu a všetko uvaríme do mäkka.
Jablkový chren: Do vody dáme soľ a cukor. Keď vrie, prisypeme očistený postrúhaný chren a chvíľku spolu povaríme. Potom pridáme ocot, postrúhané jablko a všetko spolu premiešame. Uvarené chvostíky podávame s precedenou polievkou a so zeleninou pokrájanou na menšie kúsky, s chlebom a jablkovým chrenom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jameson Ginger

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Jablkový koláč krehký

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Nitrianske zvitky

Náročnosť