Varené bravčové chvostíky s jablkovým chrenom

4 bravčové chvostíky
voda
soľ
100 g miešanej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler, kaleráb, kel)
30 g zelenej papriky
strúčik cesnaku
1 menšia cibuľa
5 -6 zrniek celého čierneho a nového korenia
Jablkový chren:
1 dl vody
soľ
2 kocky cukru
lyžica octu
100 g chrenu
100 g jabĺk
Umyté bravčové chvostíky vložíme do vriacej vody a pomaly varíme. Asi po hodinovom varení pridáme soľ, korenie, očistenú a na menšie kúsky pokrájanú zeleninu, cesnak, cibuľu a všetko uvaríme do mäkka.
Jablkový chren: Do vody dáme soľ a cukor. Keď vrie, prisypeme očistený postrúhaný chren a chvíľku spolu povaríme. Potom pridáme ocot, postrúhané jablko a všetko spolu premiešame. Uvarené chvostíky podávame s precedenou polievkou a so zeleninou pokrájanou na menšie kúsky, s chlebom a jablkovým chrenom.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ