Zapekaný hlávkový šalát s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umytý a zvädnutých listov zbavený šalát pokrájame na rezance. Masť a na kocky pokrájanú údenú slaninu rozpustíme, opražíme na nej očistenú, umytú a nadrobno posekanú cibuľku, pridáme pokrájaný šalát a podusíme. Ohňovzdornú misu vymastíme, vysypeme strúhankou a vložíme do nej podusený šalát. Jogurt s vajciami a soľou rozšľaháme, nalejeme na šalát, posypeme strúhaným syrom. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Hneď podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená