Zeleninové lečo s klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Cibuľu pokrájame nadrobno, olúpané rajčiaky na štvrtky, zelenú papriku na rezance, pór na kolieska a všetko podusíme na mastí do mäkka. Keď šťava zhustne, osolíme, okoreníme a posypeme posekanou pažítkou alebo zelenou petržlenovou vňaťou. Klobásu pokrájame na kolieska, uvaríme a uložíme na osobitný tanier alebo misku. Klobásu si do hotového leča pridá každý sám podľa chuti.
Podávame so zemiakmi, s chlebom alebo so slanými rožkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená