Krokety zo zemiakovej kaše

Chrumkavé zemiakové krokety vhodné ako príloha k mäsu.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

  1. Zemiaky ošúpeme, väčšie rozkrájame na polovice a v osolenej vode uvaríme. Scedíme, necháme vychladnúť pod pokrievkou a potom prelisujeme. Osolíme, pridáme rozpustené maslo a žĺtky, nasekanú pažítku a dobre zmiesime.

  2. Urobíme menšie šišky, ktoré obaľujeme v rozšľahaných bielkoch a v strúhanke. Vypražíme na horúcom tuku do zlata. Podávame ako prílohu. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 10, 2022 / 14:58

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sviatočný veniec

Náročnosť

Polievka z kvasníc

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Ľahký letný obed

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút