Bravčový rezeň na paprike a rajčiakoch

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na rezne, naklepeme, okraje narežeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme do ružova. Potom ich vyberieme, do oleja dáme cibuľu a zelenú papriku pokrájanú na kolieska, pokrájané rajčiaky, pridáme červenú papriku, spolu popražíme, zaprášime múkou a podusíme. Neskoršie prilejeme trošku horúcej vody. Upečené rezne dáme na tanier a zalejeme zeleninovou šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená