Čínske rezance so zeleninou a Pak Choi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Postup receptu

  1. Rezance si uvaríme vo vriacej vode. Všetku zeleninu nakrájame nadrobno a orestujeme na panvici po dobu 3-5 minút.

  2. Cesnak si nakrájame nadrobno. V miske si zmiešame sójovú omáčku a med. Aby sa nám omáčka lepšie spojila, pridáme trocha vriacej vody.

  3. Na panvicu pridáme kvapku olivového oleja a opečieme na ňom cesnak. Pridáme sójovo-medovú zmes a varíme cca 2-4 minúty.

  4. Do tejto zmesi pridáme rezance aj zeleninu. Všetko zmiešame a máme hotovo. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapekané kuracie prsia s hríbmi a syrom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jahodové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
tvarohový koláč tvarohový krémeš

Tvarohový krémeš s vanilkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Tradičné bryndzové pirohy

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Koláč

Malinová bublanina s dotykom vanilky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Bruschetta talianska kuchyňa

Bruschetta Margherita

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút