Čínske rezance so zeleninou a Pak Choi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Postup receptu

  1. Rezance si uvaríme vo vriacej vode. Všetku zeleninu nakrájame nadrobno a orestujeme na panvici po dobu 3-5 minút.

  2. Cesnak si nakrájame nadrobno. V miske si zmiešame sójovú omáčku a med. Aby sa nám omáčka lepšie spojila, pridáme trocha vriacej vody.

  3. Na panvicu pridáme kvapku olivového oleja a opečieme na ňom cesnak. Pridáme sójovo-medovú zmes a varíme cca 2-4 minúty.

  4. Do tejto zmesi pridáme rezance aj zeleninu. Všetko zmiešame a máme hotovo. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Gravlax – Severská chuťovka z lososa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Majonéza omáčky

Domáca majonéza s pečeným cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Focaccia

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
polievky

Rustikálna rajčinová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Francúzske zemiaky s klobásou a slovenskou salámou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
šalát

Kuskusový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút