Logo Mobile
Zoznam Mobile

Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu

Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu
Foto: Gurman

S jeseňou prichádzajú obľúbené husacie a kačacie hody. Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu rozhodne patrí, preto sme pre vás spísali jednoduchý recept. Dokonalú chuť kapuste dodáva cukor, červené víno a pomarančová šťava. Pomalé dusenie zabezpečí krásnu jemnosť. Určite stavte aj na domáce zemiakové lokše alebo knedlík. My sme si kapustu pripravili s kačacími prsiami, recept na ne nájdete tu. 

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod. 30 min.
Čas varenia
1 hod. 30 min.
Celkový čas
3 hod.
Dusená červená kapusta ku kačaciemu mäsu
Foto: Gurman

Gurmán recepty

Viac od autora

Chrumkavé kuracie krídelka

Náročnosť
Čas prípravy
45 min.

Bravčová panenka s horčicovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod.

Domáca tatárska omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.

Hovädzí steak s chimichurri a šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.

Hokkaido nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
45 min.

Domáci zázvorový shot

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.